Saugumo priedai

Užtikrinti namų saugumą, ypatingai jei gyvenate nuosavame name ar pirmuosiuose aukštuose daugiaaukštės statybos namuose, nėra lengva užduotis. Ne paslaptis, kad ilgapirščiai, naudodami savas technikas, dažniausiai į namus patenka per langus. Saugūs langai, turintys papildomas apsaugos detales savo kaustymo sistemose, sumažina nekviestų svečių įsilaužimo į namus tikimybę.

„TIKS langai” siekia užtikrinti jūsų namų saugumą, todėl ne tik gamina stabilius ir tvirtus plastikinius langus, bet ir suteikia galimybę juos dar labiau sustiprinti komplektuojant skirtingus saugumo priedus. Mūsų prekybos salonuose galite užsakyti šiuos plastikinių langų priedus, kurie padidina saugumą:

APKAUSTAI

Padidinto saugumo apkaustai. Jie turi du saugaus varčios užrakinimo taškus (“grybukus”) kiekvienoje varčioje. Šie elementai papildomai apsaugo plastikinį langą nuo jo prievartinio atidarymo iš pastato išorės.

Priešįsilaužiminiai apkaustai. Tai patys saugiausi apkaustai. Jie gali būti skirtingų saugos lygių, nes plastikinių langų saugumą didinančių priemonių skaičius bei jų įrengimo būdai priklauso nuo keliamų reikalavimų. Kad Jūsų namai taptų Jūsų tvirtove – rekomenduojame priešįsilaužiminius apkaustus įrengti kartu su saugiu arba priešįsilaužiminiu įstiklinimu. Saugūs langai – saugūs namai.

SAUGŪS IR PRIEŠĮSILAUŽIMINIAI STIKLAI

Saugūs ir priešįsilaužiminiai stiklai. Šie stiklai naudotini kartu su padidinto saugumo arba priešįsilaužiminiais apkaustais. Stiklo sustiprinimas atliekamas suklijuojant keletą stiklų skaidria plėvele. Laminuoto stiklo stiprumą lemia ne tik suklijuotų stiklų storis, bet ir panaudotos plėvelės storis bei tarpusavyje suklijuotų stiklų skaičius. Šalutinė šių stiklų savybė – padidintas triukšmo slopinimas.

LANGŲ IR BALKONO DURŲ EKSPLOATACINIO SAUGUMO PRIEMONĖS

Užsisakykite arba skambinkite nemokamu telefonu 8 800 22225